Cookie- og Privatlivs-politik

0. Accept af cookies

Vores hjemmeside anvender cookies til en række formål, der er udførligt beskrevet nedenfor i vores cookie-politik.
Ved at anvende hjemmesiden giver du dit samtykke til, at der placeres cookies på din computer.
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at slette cookies og undlade yderligere brug af hjemmesiden. Vi skal gøre opmærksom på, at såfremt der ikke gives accept til anvendelse af cookies, kan dette medføre, at det ikke er muligt at bruge vores hjemmeside.

1. Ejeroplysninger

Rundetaarn
CVR. nr.:20859318
Address: Købmagergade 52a, 1150 Kbh K
Email: post@rundetaarn.dk
Ph. nr.: +45 33 73 03 73

2. Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies.
En Cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sletning af cookies

Sådan sletter eller blokerer du for cookies.
Vejledningen til hvorledes du gør dette, kan du læse her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores hjemmeside

Formålet med cookies er at identificere dit brug som hjælp til vores arbejde med hjemmesiden.
Vi anvender oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Hjemmesiden anvender cookies fra følgende tredjeparter.
Ingen.

6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon +45 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: www.datatilsynet.dk

7. Ændringer i cookie- og privatlivs-politik

Vi kan fra tid til anden vælge at ændre denne cookie- og privatlivs-politik for at overholde lovmæssige krav og vores praksis for indsamling og behandling af data.
Vi anbefaler, at hjemmesidens brugere lejlighedsvist genlæser denne cookie- og privatlivs-politik for at gøre sig bekendt med ny praksis eller ændringer.

8. Version

Senest opdateret 09. maj 2018